Over Lex

lex2_2.jpg
autobrug_2.jpg
overmij-1.jpg
dakbord_2.jpg

Over mij

Lex In het kort.

In 1988, het jaar dat ik begon, was ik toe aan verandering. Mijn baan leverde mij geen persoonlijke voldoening op. Ik ben destijds gaan informeren over het vak rij-instructeur. Dit trok mij erg aan en heeft mij ertoe gezet om mijn diploma’s te gaan halen.

Dit bleek achteraf precies te zijn wat ik zocht en ik doe het nog elke dag met heel heel veel plezier..

35

Jaar

Ervaring

85

Procent

Slagingspercentage
Het kiezen van

Een Goede Rijschool

Het is heel moeilijk om een goede autorijschool te vinden, je kunt namelijk vooraf geen prijs en kwaliteit vergelijken.
Toch ben ik ervan overtuigd dat je bij mij de grootste kans maakt om over een tijdje geheel zelfstandig en veilig aan het verkeer deel te kunnen nemen.

Mijn rijschool bestaat al sinds 1988. Tevens ben ik ben opgegroeid in ‘t Gooi, het examengebied, hierom kan ik je goed voorbereiden op alle uitdagingen die examinatoren op het examen kunnen bedenken. Kies je voor deskundige en persoonlijke begeleiding en stel je hoge eisen aan de kwaliteit, dan ben je bij autorijschool Lex van der Steen aan het goede adres.

Jouw rijopleiding

Om van jou een goede en veilige automobilist te maken, rijden wij tijdens onze lessen voor 95% examenroutes.
Eigenlijk is het heel simpel, de instructeur heeft een boek (rijprocedure B autorijbewijs) dat is uitgegeven door het C.B.R. Daarin staat precies wat er van jou verwacht wordt bij het rijexamen. Wanneer ik aan het einde van je rijopleiding niets meer hoef te zeggen, dan rij je letterlijk volgens dat boekje en heb je een grote kans van slagen! Ik houd ook een leskaart van jou bij om jouw persoonlijke vooruitgang in kaart te brengen. Deze wordt na iedere les wordt bijgewerkt.

Het contact tussen jou en de instructeur is bij autorijschool Lex van der Steen geen eenrichtingsverkeer. Het tempo en de inhoud van de lessen zijn afgestemd op jouw persoonlijke mogelijkheden, met andere woorden, een op maat gemaakt leerproces voor iedere leerling. Daarbij houd ik rekening met leeftijd, aanleg en motivatie. Ik pas het lespakket zo aan dat er een ontspannen, gezellige en vooral leerzame samenwerking ontstaat.
Lex is iedere les jouw instructeur, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Ik kan je halen en brengen op iedere gewenste locatie, zolang het binnen Almere is. Woon, werk of studeer je buiten Almere? Neem dan even ontact met ons op om te kijken naar de mogelijheden!

Wij hebben daarom al jaren een hoog en stabiel slagingspercentage waarbij bijna altijd 9 van de 10 leerlingen slaagt. Momenteel slaagt 87% de eerste keer dat zij examen doen!

Ik geef les in een rookvrije Rode Ford Focus van jan. 2024.

Slagingspercentage
Top-3 Rijscholen in Almere met meer dan 25 examens in de laatste 12 maanden!
35 Jaar Ervaring
Sinds 1988 geef ik autorijles en ik heb bijna 1000 mensen aan een rijbewijs geholpen!
Hoge Beoordeling
Meer dan 160 leerlingen hebben mij inmiddels beoordeeld. Gemiddeld geven zij mij een 9,5!
Voordelig
Een goede rijopleiding is duur, een slechte rijopleiding is duurder!

Vragen en/of Informatie?

klik hier om een mailtje te sturen naar info@lexvandersteen.nl óf neem telefonisch contact op via 036-5351509

Recensies

Wat zeggen oud-leerlingen?